Λίβερπουλ: Παίρνει πίσω την απόφαση για υποχρεωτική άδεια στους υπαλλήλους

Η Λίβερπουλ πήρε πίσω την προ ημερών απόφασή της να θέσει σε υποχρεωτική άδεια το διοικητικό προσωπικό, καθώς άκουσε τις αντιδράσεις των οπαδών της. Η επιστολή του Πίτερ Μουρ.

Ηαπόφαση της Λίβερπουλ να θέσει σε υποχρεωτική άδεια διοικητικό προσωπικό και μέρος του μισθού καλυφθεί από το κράτος έφερε δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της ομάδας.

Οι ρεντς παίρνουν πίσω την προ ημερών απόφασή τους όπως έγινε γνωστό από την ανοικτή επιστολή του εκτελεστικού της διευθυντή, Πίτερ Μουρ.

"Πιστεύουμε ότι καταλήξαμε σε λανθασμένο συμπέρασμα την τελευταία εβδομάδα και λυπούμαστε ειλικρινά γι' αυτό. Μετά από εκτεταμένες διαβουλεύσεις και εσωτερικές μας συσκέψεις, επιλέξαμε να βρούμε εναλλακτικά μέσα", αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτή σύμφωνα με BBC.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση - η οποία δεν ισχύει πια - οιεργαζόμενοι του συλλόγου θα λάμβαναν το 20% του μισθού τους από την πρωτοπόρο της Premier League και το υπόλοιπο 80% θα δινόταν από το κράτος όπως προβλέπει το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σε αυτή τη μέθοδο έχουν προσφύγει μέχρι τώρα οι  Νιουκάστλ, Τότεναμ, Μπόρνμουθ και Νόριτς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο