«Ήθελα να σπάσω την τηλεόραση στην κλήρωση του Champions League»

Φέτος, η Τσέλσι θα βρεθεί στο Europa League, κάτι που δεν... αρέσει ιδιαιτέρως στους παίκτες της ομάδας, με τον Μάρκο Αλόνσο να μιλάει για την στιγμή της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, από την οποία απουσίαζαν οι «μπλε».

Ο Ισπανός τοποθετήθηκε σε μέσο της χώρας του και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως η Τσέλσι δεν βρίσκεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά στο Europa League, σε έναν όμιλο που την φέρνει στο δρόμο και του ΠΑΟΚ.

«Όταν έβλεπα την κλήρωση των ομίλων του Champions League και τις ομάδες που ήταν εκεί, με την Τσέλσι να μην βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, ήθελα να... σπάσω την τηλεόραση», ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

«Ελπίζω πως ήταν ένα μάθημα για εμάς, φέτος θα παλέψουμε στην Premier League για να βρεθούμε και στο Champions League. Νομίζω πως την περασμένη σεζόν δικαιούμασταν περισσότερα και είναι κρίμα να βρισκόμαστε εκεί φέτος».

Παράλληλα, στάθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν να εγκαταλείπει το Λονδίνο για την La Liga, λέγοντας πως: «Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου μακριά από την Τσέλσι φέτος το καλοκαίρι, είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα, εκτός κι αν ο σύλλογος ήθελε να με πουλήσει...  Η επιθυμία μου ήταν και είναι να παραμείνω».

Μάλιστα, ο Αλόνσο στάθηκε και στο «καυτό» θέμα της ανανέωσης του Αζάρ που παραμένει ακόμη ανοιχτό για την Τσέλσι: «Δεν... είδα τον Αζάρ στην Μαδρίτη. Είναι πολύ χαρούμενος στην Τσέλσι. Δεν ξέρω αν υπήρχε ενδιαφέρον ή όχι, αλλά ο Αζάρ και η οικογένειά του είναι χαρούμενοι στην ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο