Ο Τόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του (pics)

Δημοσίευμα θέλει τον Τόσιτς να συγχωρεί την Γελένα Κλέουσα για την απιστία της με τον Βράνιες λόγω του ότι εκείνος είχε πάει με γυναίκα συμπαίκτη του.

Το ερωτικό τρίγωνο Γελένα, Βράνιες, Τόσιτς γίνεται... τετράγωνο μιας κι ο άντρας της πέτρας του σκανδάλου» είχε συνδεθεί ερωτικά με την πρώην κοπέλα του Άντεμ Λάγιτς (ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας), την Σοφία Μιλόγεβιτς.

«Αυτοί που τους είδαν να φιλιούνται ήταν συγκλονισμένοι! Τόσο ο Tόσιτς όσο και η Σοφία είναι γνωστές προσωπικότητες στη χώρα και ο Τόσιτς είναι παντρεμένος με παιδιά, οπότε εκπλήσσομαι που το έκανε δημόσια. Αυτό συνέβη στο "Hua, hua" στο Βελιγράδι», αναφέρει μάρτυρας, που είχε δει το παράνομο ζευγάρι σε ένα εστιατόριο. 

Μάλιστα, πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει για το νέο σκάνδαλο και το ότι ο Τόσιτς είναι έτοιμος να συγχωρέσει τη γυναίκα του.

«Έγινε ένας χαμός όταν η Γελένα τα αποκάλυψε όλα. Πετούσε αντικείμενα παντού. Τον απείλησε ότι θα χωρίσουν, ότι θα πάρει τα παιδιά και δεν θα τα ξανά δει ποτέ. Ο Τόσιτς δεν παραδέχθηκε ότι την απάτησε, αλλά η Γελένα δεν τον πίστεψε. Δεν εκπλήσσομαι που τώρα ο Ντούσκο είναι έτοιμος να συγχωρήσει το ερωτικό σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες αφού και αυτός έκανε το ίδιο και η Γελένα τον συγχώρεσε». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο