Νέο σκάνδαλο στην Πορτογαλία με εμπλοκή της Μπενφίκα!

Νέο σκάνδαλο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο: Εισαγγελική έρευνα εις βάρος τριών παραγόντων της Μπενφίκα για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος μέσω εταιρίας!

Η Εισαγγελία της Λισαβόνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι εκδόθηκαν εντάλματα έρευνας στα σπίτια τριών ανθρώπων που σχετίζονται με την Μπενφίκα, με την κατηγορία της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος χρήματος μέσω «εικονικής» εταιρίας, για ένα ποσό της τάξης των 1.900.000 ευρώ (περίπου), την ώρα που ο σύλλογος της πορτογαλικής πρωτεύουσας ζητάει επιτακτικά να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

H ιστορική Μπενφίκα βρίσκεται... στριμωγμένη στη γωνία, σε ένα διάστημα που γενικώς εξελίσσεται πολύ άσχημα για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, καθώς δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την αποκάλυψη του σκανδάλου δωροδοκίας ποδοσφαιριστών της Μαριτίμο, προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον τίτλο στις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2015-16...

Να σημειωθεί επίσης ότι οι πορτογαλικές Αρχές ερευνούν ως ύποπτους... 163 αγώνες των «Αετών» την τελευταία τετραετία, όταν και κυριάρχησαν στις εγχώριες διοργανώσεις, αμφισβητώντας ευθέως τα τέσσερα πρωταθλήματα που κατέκτησαν. Επίσης, στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, είχε συλληφθεί ο νομικός εκπρόσωπος της Μπενφίκα, Πάουλο Γκονσάλβες, ως ύποπτος για δωροδοκία δικαστικών αξιωματούχων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο