Σκάνδαλο με τον μεθυσμένο Τουράν

Ο 31χρονος μέσος της Μπασάκσεχιρ, Αρντά Τουράν, μεθυσμένος σε club της Κωνσταντινούπολης έσπασε τη μύτη του τραγουδιστή, Μπερκάι, αφού πρώτα φλέρταρε με τη σύζυγό του και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη οπλοφορώντας!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Τουρκία με πρωταγωνιστή τον Αρντά Τουράν. Ο 31χρονος μέσος της Ινσταμπούλ Μπασάκσεχιρ εθεάθη μεθυσμένος στο club της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο διασκέδαζαν ο τραγουδιστής , Μπερκάι, με τη σύζυγό του.

Ο πρώην μέσος των Γαλατάσαράι, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα υπό την επήρεια μέθης φλέρταρε με τη σύζυγο του Μπερκάι.

"Είσαι πολύ ωραία κοπέλα, εάν είσαι μόνη σου, δεν θα έχανα την ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι μαζί σου", φέρεται να της είπε σύμφωνα με τη "Hurriyet".

Καθώς εκείνος τράβηξε τη σύζυγό του εκτός του κέντρου διασκέδασης για να της μιλήσει, ο Τουράν τον γρονθοκόπησε και του έσπασε τη μύτη.

Η ιστορία, όμως, δεν σταματά εδώ. Ο 31χρονος Τούρκος μέσος πήγε στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε ο Μπερκάι, και κρατώντας όπλο είπε απευθυνόμενος στη σύζυγο του τραγουδιστή: "Έχω μετανιώσει, σκότωσέ με σε παρακαλώ. Λυπάμαι".

Την ώρα των περιπετειών του Αρντά Τουράν στη νυχτερινή ζωή της Πόλης, η σύζυγός του ήταν σπίτι καθώς βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης. Έμαθε, βέβαια, τα νέα από το τηλέφωνο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο