Μητέρα Βράνιες: «Σκότωσε καμία ο γιος μου»;

Στην αντεπίθεση πέρασε η μητέρα του Όγκνιεν Βράνιες αναφορικά με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστή τον γιο της και την Γέλενα Καρλέουσα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν έχει σκοτώσει κάποιον.

Τα επεισόδια στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και την Γέλενα Καρλέουσα συνεχίζοντας με την μητέρα του παίκτη να περνά στην αντεπίθεση αναφέροντας τα εξής: «Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση. Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι.

Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων;

Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε; Ό,τι λέω με το γιο μου είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας, ο Όγκνιεν, η Γέλενα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο