«Τελείωσαν» τον Βράνιες από την εθνική

Το τίμημα των επιλογών του πληρώνει ο Όγκνιεν Βράνιες. Μετά την Άντερλεχτ και τον υποβιβασμό του στη δεύτερη ομάδα, η ανάρμοστη συμπεριφορά που επιδεικνύει ο 30χρονος στόπερ είχε αρνητικό αντίκτυπο και στην εθνική Βοσνίας, με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι να αποφασίζει την αποπομπή του μέχρι νεωτέρας.

Στον Βράνιες αποδίδονται μεταξύ άλλων κατηγορίες όπως το τατουάζ με τον Momčilo Đujić (διοικητής της Chetnik), την "δημόσια στήριξη σε χούλιγκανς της ΑΕΚ" και το σκάνδαλο με την Γέλενα Καρλέουσα, που έφεραν την απόφαση του Προσινέτσκι να τον θέσει εκτός εθνικής Βοσνίας.

"Ο ίδιος με την συμπεριφορά του αυτοαποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα όπως η Βοσνία πρέπει να είσαι σωστός εντός κι εκτός γηπέδου. Έχουμε ασχοληθεί με τη συμπεριφορά του κι άλλες φορές στο παρελθόν. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι.

Ο Βράνιες εδώ και καιρό δεν συμπεριφέρεται σωστά. Τσακώθηκε με τους οπαδούς, έπειτα ήρθε η υπόθεση με τα τατουάζ, η παράνομη σχέση του. Συγνώμη, αλλά δεν είναι έτσι. Δε χρειαζόμαστε επιπλέον προβλήματα εντός της ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της εθνικής Βοσνίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο