Θέλει να κάνει την έκπληξη ο Έλσνερ!

Το πέρασμα του Λούκας Έλσνερ από την Πάφο ήταν αρκετά καλό την περσινή περιόδο, όμως οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν όταν η Πάφος ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Σαλαμίνα. Τώρα αυτή την περίοδο ο Έλσνερ που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των νεαρών προπονητών από την Σλοβενία, κάνει μία πολύ καλή χρονιά στη βελγική UNION SAINT-GILLOISE, ομάδα β' κατηγορίας.

Ο τέως τεχνικός της Πάφου, που απέτυχε μόνο στους ημιτελικούς κυπέλλου Βελγίου, τώρα έχει μπροστά του μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την έκπληξη ταξιδεύοντας με την UNION SAINT-GILLOISE στο Europa League. Στο ιδαίτερο αυτό σύστημα της Βελγικής ομοσπονδίας, ομάδες από την Α' και Β' κατηγορία συναντιώνται και παίζουν αναμεταξύ τους παίχνίδια για να δοθεί και η ευκαιρία στις πιο μικρές ομάδες να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Η ομάδα του Έλσνερ βρίσκεται στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου, έχει τέσσερις νίκες από τα πέντε παιχνίδια και μία ισοπαλία οδηγώντας την κούρσα. Απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος και μόνο αν η UNION SAINT-GILLOISE τερματίσει στη πρώτη θέση του ομίλου τότε θ' αυξηθούν οι πιθανότητες της αφού θ' αγωνιστεί με την πρώτη του πρώτου ομίλου στον μονό αγώνα. Πρώτη στο α' γκρουπ αυτή τη στιγμή είναι η ST TRUIDEN.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο