Πήρε θέση η πρόεδρος της Ρίο Άβε για Μαρινάκη: «Μέρος του ευρωπαϊκού του project»

Επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη και ειδικότερα από την πρόεδρο της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρούζ, η επικείμενη πολύ μεγάλη επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον πορτογαλικό σύλλογο. Η πρόεδρος της Ρίο Άβε επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της στο δίκτυο TSF κάνοντας λόγο για μια πολύ σημαντική ημέρα για το club.

«Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν το έχει κάνει μόνο με τις επιχειρήσεις του. Έχει αποδείξει τη δυναμική του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο πιο πρόσφατο project του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ανέβασε επίπεδο και ενδυνάμωσε το club. Έτσι βλέπει τη Ρίο Άβε, ως ένα μέρος των ομάδων που θέλει να συμπεριλάβει και να έχει ως μέρος του ευρωπαϊκού του project», ήταν μερικά από τα λόγια της μιλώντας με τον καλύτερο τρόπο για τον ισχυρό άνδρα των Ολυμπιακού και Φόρεστ.

Το Gazzetta από μέρους του ζήτησε και μία θέση από τη Ρίο Άβε. Άνθρωποι του συλλόγου μας μετέφεραν πώς πρόκειται για μία διαδικασία που έχει ήδη πάρει την έγκριση από το Δ.Σ. αλλά και τους οπαδούς της ομάδας. Η έγκριση αφορά στην οριστικοποίηση του deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε τη σχετική επισημοποίηση, πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν από τους ανθρώπους της Ρίο Άβε στο Gazzetta.

Στη ψηφοφορία που έγινε υπήρξαν 555 ψήφοι υπέρ, 21 κατά και και 20 λευκά (ή απόντων). Το deadline για την οριστικοποίηση της συμφωνίας είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου με την πρόεδρο της Ρίο Άβε να σημειώνει ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα προς συζήτηση και απαιτούμενη επεξεργασία. Μίλησε πάντως για δεδομένα που διαμορφώνουν ένα πολύ καλό μέλλον για τη Ρίο Άβε και ότι ο Μαρινάκης θα γίνει κάτοχος του 80% του club. Επιπλέον έκανε μνεία στο γεγονός ότι η Ρίο Άβε έχει πλέον - ξανά - πολύ καλή συνεργασία με top agents όπως ο Ζόρζε Μέντες.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο