Σάλος στο Βέλγιο με ομάδα Τούρκων μεταναστών!

Σάλος στο Βέλγιο με τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς ομάδας Τούρκων μεταναστών!

Η Turkse FC, που εδρεύει στην βελγική πόλη Μπέρινγκεν, κινδυνεύει με τιμωρία απο την ομοσπονδία καθώς οι ποδοσφαιριστές της (ακόμα και αυτοί της Κ10!) χαιρέτισαν στρατιωτικά, εκφράζοντας συμπαράσταση στην τουρκική εισβολή στη Συρία!

«Ας είναι η νίκη της ομάδας Κ10 ένα δώρο για τους στρατιώτες μας. Θέλουμε να τους κάνουμε και άλλα δώρα. Όσο είμαστε στη βροχή και το κρύο, θυιαζόμαστε για την ύπαρξη του τουρκικού έθνους», ανέφερε ο σύλλογος σε μήνημά του στα social media, προκαλώντας τις έρευνες από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου Μπασίρ Χαραμάτ, τόνισε ότι δεν βλέπει τον λόγο που έγινε τόσο μεγάλος σάλος για το θέμα: «Κάθε χρόνο παίρνουμε τέτοιες φωτοραφίες, ακόμα και αν δεν υπήρχε σύγκρουση Τουρκίας και Συρίας θα το κάναμε. Γιατί τόση ευαισθησία;».

Ο υπουργός Αθλητισμού της Φλάνδρας Μπεν Βέιτς τόνισε σχετικά: «Είναι ανήκουστο μικρά παιδιά να χρησιμοποιούνται για πολιτική και στρατιωτική προπαγάνδα. Η ομοσπονδία πρέπει να δράσει γρήγορα. Θα πολεμήσουμε για ξένες συρράξεις μέσα στα γήπεδά μας; Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τα παιδιά και όχι να τα χωρίζει».

Από: Novasports.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο