Ύμνοι για Πιέρο: «Είναι το όνειρο ενός προπονητή»!

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της η Κοπεγχάγη επιβεβαίωσε την πώληση του Πιέρου Σωτηρίου στην Αστάνα μετά από δυόμισι χρόνια με τη φανέλα των «λιονταριών». Από το καλοκαίρι του 2017 ο διεθνής επιθετικός μέτρησε 110 συμμετοχές και 35 τέρματα με τον δανέζικο σύλλογο.

«Ο Πιέρος υπήρξε σπουδαία μονάδα για μας στη διάρκεια της θητείας του. Είναι ένας φανταστικός τύπος εκτός γηπέδου και πάντα δίνει το 100% στην υπηρεσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και υπό αυτήν την έννοια είναι το όνειρο ενός προπονητή. Υπήρχε πάντα άγριος ανταγωνισμός στη θέση του, αλλά πάντοτε έμπαινε στη μάχη και έδειχνε την αξία του στην προπόνηση και στα παιχνίδια», δήλωσε ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στόλε Σόλμπακεν.

«Στα μάτια μου δεν εισέπραττε πάντα την πρέπουσα αναγνώριση για τις προσπάθειές του για την ομάδα, αλλά πάντοτε έβαζε την ομάδα ψηλά, μολονότι πιθανώς θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ και να πάρει μεγαλύτερη αναγνώριση, αν ήταν πιο εγωιστής.

Ήμασταν ενθουσιασμένοι που τον είχαμε και μπορεί να είναι περήφανος για την προσπάθειά του. Συνεπώς του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον, μολονότι η στιγμή της πώλησης είναι κάπως άβολο για μας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο είμαστε καλά στελεχωμένοι με του Εντόι, Σάντος, Κάουφμαν και σύντομα τον Γιόνας Βιντ, ενώ και οι Ντάραμι και Φίσερ μας δίνει επιλογές στη γραμμή κρούσης», συμπλήρωσε ο Νορβηγός.

«Ήταν φανταστικό για μένα να είμαι στο σύλλογο! Έκανα φίλους για μια ζωή και βίωσα την εμπειρία να αγωνίζομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπου μαζί με τους οπαδούς ζήσαμε σπουδαία πράγματα. Θα το κουβαλώ πάντα μαζί μου. Θα μου λείψουν άπαντες στο σύλλογο και η Κοπεγχάγη ως πόλη, συνεπώς σίγουρα θα έρχομαι και θα χαιρετώ, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Εύχομαι στην Κοπεγχάγη και όλους γύρω από το σύλλογο τα καλύτερα και είμαι πολύ περήφανος που πήρα την ευκαιρία ν’ αγωνιστών εδώ», δήλωσε από την πλευρά του ο Πιέρος Σωτηρίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο