«Στη λίστα της Ντιναμό Κιέβου ο Πιέρος»

«Σειρήνες» από την Ουκρανία ηχούν στα αυτιά του Πιέρου Σωτηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sivtimes.com, που επικαλείται με τη σειρά της πληροφορίες του Ουκρανού δημοσιογράφου Ιγκόρ Μπούρμπας, αναφέρει ότι ο διεθνής επιθετικός είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της Ντιναμό Κιέβου για περαιτέρω ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

«Η δευτεραθλήτρια Ουκρανίας βρήκε μια διαφορετική επιλογή για να δυναμώσει τη θέση του σέντερ φορ. Στη λίστα με τους πιθανούς στόχους της ομάδας προστέθηκε ο 25χρονος επιθετικός της Κοπεγχάγης και της Εθνικής Κύπρου, Πιέρος Σωτηρίου», αναφέρει αρχικά το απόσπασμα, που χαρακτηρίζει τον πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ ως δυναμικό και με κίνητρα.

Παράλληλα, κάνει αναφορά στη μεταγραφή του από τον ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη και τα πεπραγμένα του με την ομάδα της Δανίας, αλλά και με την Εθνική μας. Επίσης, προσθέτει ότι αν και εφόσον προχωρήσει το θέμα και ο Πιέρος μετακομίσει στο Κίεβο, τότε θα έχει να παλέψει για τη θέση του με τους νεαρούς και υποσχόμενους Ουκρανούς Αρτέμ Μπεσιέντιν και Βλάντισλαβ Σπάργκουε, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ντιναμό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο