Πάει στα δικαστήρια για να διεκδικήσει την πρωτιά!

Πρωταθλητή στην Ολλανδία δεν είχαμε για τη σεζόν 2019-20 μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας με τον κορονοϊό αλλά και πάλι η oλλανδική ομοσπονδία αποφάσισε σε ό,τι αφορά τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια να δώσει την πρώτη θέση στον Άγιαξ παρά το γεγονός ότι ήταν ισόβαθμος με την Άλκμααρ.

Ο "Αίαντας" είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων, ήταν στο +8, από την ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου και για αυτό βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άλκμααρ όμως σκέφτεται να προσφύγει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει αυτή την πρωτιά από τον Άγιαξ που θα της δώσει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι φυσικά τον τίτλο.

Και το σκεπτικό της έχει να κάνει με το γεγονός πως φέτος η Άλκμααρ κέρδισε δύο φορές τον Άγιαξ, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Για αυτό και θεωρεί άδικη αυτή την απόφαση και πιστεύει πως θα έπρεπε η ίδια να είναι πρώτη και να πάρει το καλύτερο δυνατό εισιτήριο.

Δημοσίευμα στην Ολλανδία αναφέρει πως η Άλκμααρ έχει ενημερώσει σχετικά την UEFA και τις επόμενες μέρες περιμένει και τη σχετική απάντηση από την κίνηση της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο