Ζαρντέλ: «Έπαιρνα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της καριέρας μου»

Την αποκάλυψη ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ενόσω ήταν ακόμα ενεργός ποδοσφαιριστής έκανε σε δηλώσεις του στη Marca ο Μάριο Ζαρντέλ.

«Μπήκα αυτόν τον κόσμο από περιέργεια, όταν έπαιξα για συλλόγους στην Ευρώπη. Γνώρισα κάποιους ανθρώπους και μου πρόσφερε αυτό . Άρχισα να καταναλώνω τακτικά όταν ήμουν σε διακοπές, γιατί κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων είχε ελέγχους αντιντόπινγκ. Είναι ένα από τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Όταν έχεις πολλά χρήματα υπάρχουν πολλές παγίδες, φιλίες, πειρασμοί και περιέργεια», ανέφερε ο παλαίμαχος πλέον Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος το 2007 είχε φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης ενώ κέρδισε δύο φορές στην καριέρα του και το Χρυσό Παπούτσι της Ευρώπης.

«Είμαι ελεύθερος τώρα από αυτές τις ουσίες και η σύζυγός μου έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ήταν δίπλα μου ακόμα και στις πιο απλές στιγμές. Όταν ήμουν σε πάρτυ ήταν επικίνδυνο γιατί υπήρχε κατανάλωση. Τώρα θέλω να δώσω ένα καλό παράδειγμα στους νέους να κάνουν κοινωνική εργασία ώστε να μην κάνουν τα λάθη που έκανα εγώ», τόνισε παράλληλα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο