Πέθανε από κορονοϊό ο Ντέιμπερτ Γκούζμαν

Ο Ντέιμπερτ Ρόμαν Γκούζμαν της Ουνιβερσιτάριο έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό ενώ την ίδια τραγική κατάληξη είχαν επίσης ο πατέρας και ο θείος του.

Τραγωδία χωρίς τέλος στην Βολιδία, με τον 25χρονο Ντέινμπερτ Ρόμαν Γκούζμαν, αμυντικό της Ουνιβερσιτάριο του Μπενί που συμμετέχει στη δεύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας, να χάνει τη ζωή του νικημένος από τον κορονοϊό.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, πέρα από τον παίκτη έφυγαν από τη ζωή ελέω της πανδημίας ο πατέρας του και άλλοτε πρόεδρος της ομάδας, Μπελιζάριο Ρόμαν, καθώς και ο θείος του, Λουίς Καρμέλο Ρόμαν, προπονητής της Ντεπορτίβο Παρεχίκε.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μίντια, και οι τρεις άνδρες έχασαν τη μάχη καθώς προσβλήθηκαν στους πνεύμονες και η κατάστασή τους επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα, με τον ποδοσφαιριστή να έχει μάλιστα συμμετοχές με την εθνική Βολιβίας Κ15, Κ16 και Κ17 και να έχει μία λαμπρή καριέρα μπροστά του.

"Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βολιβίας εκφράζει τα μέσα από τα βάθη της καρδιάς συλλυπητήρια για τους φίλους και την οικογένεια του Ντέιμπερτ Ρόμαν Γκούζμαν, και ζητάμε δύναμη από τον Θεό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο ιός στέρησε τη ζωή από αναγνωρισμένους ανθρώπους του αθλητισμού. Είναι πολύ άσχημο να ενημερώνεις για τέτοια συβάντα''.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο