Οριστικά από τον 1ο προκριματικό η Ομόνοια (πιθανοί αντίπαλοι)

Οριστικά από τον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα αρχίσει την προσπάθεια της η Ομόνοια. Αυτό γιατί η Γιουβέντους αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης από την Λιόν παρά το γεγονός πως κέρδισε τον επαναληπτικό με 2-1. Στον πρώτο αγώνα η Γιουβέντους ηττήθηκε με 1-0. 

Πλέον οι πράσινοι θα αρχίσουν την προσπάθεια τους από τον πρώτο προκριματικό και θα βρίσκονται στις δυνατές ομάδες της κλήρωσης της Κυριακής 9 Αυγούστου. Την Δευτέρα 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα θα μάθουν αντιπάλους ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ. 

Να σημειώσουμε ότι η Λίνφιλντ παίζει προ-προκριματικό με FC Drita, Inter Club d'Escaldes και Tre Fiori και μια εξ αυτών θα βρεθεί στον πρώτο προκριματικό σε μινι τουρνουά που θα τελειώσει στις 11 Αυγούστου.

Πάμε να δούμε τους πιθανούς αντίπαλους για την ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ η οποία θα αρχίσει την προσπάθεια της είτε 18 είτε 19 Αυγούστου. Μονός αγώνας και η έδρα θα καθοριστεί μετά από κλήρωση. 


 
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο