"Αβέβαιο ματς, πάμε Κύπρο για να περάσουμε στην επόμενη φάση"

Μετά τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρας, δόθηκε συνέχεια στις δηλώσεις αυτή τη φορά από τον Mitar Mrkela, τον τεχνικό διευθυντή της σέρβικης ομάδας. 

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Πρώτα απ' όλα, να πω ότι θέλαμε να αποφύγουμε μερικούς αντιπάλους, όπως η Μίντιλαντ, που είναι μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας. Έχουμε την Ομόνοια απέναντι μας, την πρωταθλήτρια Κύπρου και όλοι οι πρωταθλητές των χωρών τους είναι εξαιρετικά καλές ομάδες. Η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι δεν είναι ποτέ εύκολο για εμάς όταν παίζουμε ενάντια σε οποιοδήποτε αντίπαλο για τα προκριματικά του Champions League. Αυτά είναι πάντα δύσκολα ματς, αβέβαιοι αγώνες. Θα ήταν καλύτερα να παίξουμε το παιχνίδι στο Βελιγράδι, αλλά πηγαίνουμε στην Κύπρο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. 

Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να προχωρούμε μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν επίσης νέοι παίκτες, ποδοσφαιριστές που δεν πέρασαν από τη διαδικασία προετοιμασίας της ομάδας. Μέχρι τον αγώνα με την Ομόνοια, που αυτός θα είναι στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου, θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Από την αρχή της σεζόν, έχουμε αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, υπήρχαν δύσκολοι αγώνες τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα, στο ρυθμό Τετάρτης-Σάββατο. Είναι σίγουρο ότι το διάλειμμα της Εθνικής ομάδας θα είναι ευχάριστο για τους παίκτες, προκειμένου να ξεκουραστούν. Θα ακολουθήσουμε επίσης μία μίνι προετοιμασία όπου πρέπει να προετοιμαστούν όλοι καλά, προκειμένου να δώσουμε συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο