Μάρτινς για Ομόνοια: "Θα είναι μεγάλο λάθος..."

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, Πέδρο Μάρτινς μίλησε για τον αυριανό επαναληπτικό κόντρα στην Ομόνοια για τα playoff του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα και τόνισε ότι θα είναι μεγάλο λάθος αν υποτιμήσουν τους πράσινους.

Οι δηλώσεις του: 

 "Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος που έχουμε παίξει με τον αντίπαλο. Επομένως να υποτιμήσουμε την Ομόνοια θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Να παίξουμε με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχουμε και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την Ομόνοια".

 "Αυτό που θέλουμε να δούμε ίδιο είναι το αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα μας φέρει στους ομίλους. Θέλουμε να δούμε περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα από το α' μέρος του πρώτου παιχνιδιού. Στο β' μέρος ήμασταν αρκετά κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι μία δύσκολη διαδικασία χωρίς προετοιμασία και φιλικά. Η ομάδα θέλει βελτίωση σε πολλούς τομείς. Η ομάδα βελτιώθηκε αλλά θέλουμε παραπάνω. Με αυτήν την πραγματικότητα σίγουρα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες (εννοεί τον κορονοϊό)".

 "Μόλις δούμε ποιοι δεν θα είναι επειδή έχουμε κάνει τη μελέτη μας θα ξέρουμε και τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Πολύ γρήγορα έτσι θα έχουμε εικόνα. Είναι άλλα πράγματα που μας απασχολούν".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο