Μπέργκ: "Το Γιουρόπα Λιγκ θα είναι περισσότερο στα μέτρα μας"

Η Ομόνοια συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα μάθε αντιπάλους την ερχόμενη Παρασκευή. Δείτε τι δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

"Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό είμαι περήφανος, δείξαμε κουράγιο, επιθετικότητα. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, πιστεύω είχαμε και ένα πέναλτι με λίγο περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο β' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο. Σε τέτοια ματς χρειάζεσαι και αποφάσεις με το μέρος σου. Αυτά τα ματς ήταν καλή εμπειρία για μας, ευκαιρία για μας να μάθουμε αρκετά. Ελπίζω στα επόμενα ματς κάποιες αποφάσεις να είναι υπερ μας. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, με στήθος φουσκωμένο και περήφανοι. Ειμαστε η Ομόνοια. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι περισσότερο στα μέτρα μας, δεν ήμασταν έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα".

"Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Όμως ήμασταν ανταγωνιστικοί και είμαι περήφανος γι' αυτό. Δεν ήταν εύκολο να αποκλείσουμε τη Λέγκια, ούτε τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές μου ήταν κορυφαίο. Στο Γιουρόπα Λιγκ θα αποκτήσουμε εμπειρίες. Δεν είμαστε πολύ μακριά από τέτοιου επιπέδου ομάδες".

"Εύχομιαι να μπορέσω να ανταποκριθούμε θετικά και στις δύο διορανώσεις. Στο Γιουρόπα θα έχουμε και πέντε αλλαγές. Στην Κύπρο και στην Αγγλία διατηρήσαμε τις τρεις αλλαγές, πέρσι ίσως να μην τις έκανα, όμως φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κούσουλος και Τζιωνής τα πήγαν πολύ καλά".

Για το αν τον προβληματίζει το θέμα στο σκοράρισμα: "Δεν πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα αλλά με τον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας. Είναι δύσκολο σε τέτοιο αντίπαλο να φτιάξεις έτσι ευκαιρίες. Αν ήμασταν σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν διαφορετικά. Είναι φανταστικό ότι συνεχίζουμε στο Γιουρόπα, γνωρίζω πολύ καλά που ήμασταν πέρσι"

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο