Η γερμανική λίγκα απορρίπτει τις αλλαγές στο Champions League

Η γερμανική λίγκα εξέδωσε ανακοίνωσε κατά των αλλαγών που συζητούνται για το Champions League από το 2024 και μετά.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό το πρώτο πλάνο της UEFA σε συνδυασμό με την ECA για τις αλλαγές που θα έρθουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2024 και μετά με το Champions League να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Στην ενημέρωση της UEFA προς τις ευρωπαϊκές λίγκες πολλές από αυτές αντέδρασαν άμεσα. Η γερμανική ήταν μία εξ’ αυτών και τώρα έβγαλε ανακοίνωση κατά των αλλαγών που προωθούνται. «Σε όλες τις συζητήσεις δύο πράγματα είναι πολύ σημαντικά: το πρώτο αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων (προωθούνται αγώνες τα Σαββατοκύριακα) και η δεύτερη αφορά την πρόσβαση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτά θα έχουν αρνητική επίδραση στο ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν είναι προς το συμφέρον της UEFA», τόνισε ο πρόεδρος Σάιφερτ, που εκπροσωπεί 36 ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας μετά τη συνεδρίαση.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο πρόεδρος της UEFA, Τσέφεριν, θα αξιολογήσει σωστά την αξία των πρωταθλημάτων, που βρίσκονται στην καρδιά του επαγγελματικού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και οι αλλαγές θα πρέπει να ευνοούν όλες τις ομάδες και όχι μόνο μερικές», ολοκλήρωσε και συμπλήρωσε ότι αυτή την απόφαση στηρίζουν τόσο η Μπάγερν όσο και η Ντόρτμουντ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Σούπερ αναμέτρηση Βέρντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Bundesliga με πάνω από 464 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Σούπερ αναμέτρηση Βέρντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Bundesliga με πάνω από 464 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Κλεισιμο