Τελείωσαν τα ψέματα!

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για τον ΑΠΟΕΛ! Σε λίγες ώρες ο ΑΠΟΕΛ καλείται στο City Stadium Niksic να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Σουτσιέσκα, για τον αγώνα του β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μαυροβουνίου ψάχνει ένα δεύτερο θαύμα όμως είχε πράξει απέναντι στη Σλόβαν και εδώ είναι που θα πρέπει να προσέξουν οι πρωταθλητές. 

Οι "γαλαζοκίτρινα" θεωρητικά είναι αρκετά ανώτεροι από τους παίκτες της Σουτσιέσκα, μία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα αρκετά παλιό γήπεδο, χωρίς εμπειρία στην Ευρώπη και χωρίς καθόλου μεταγραφές, όμως πρακτικά τα δεδομένα αλλάζουν, αφού θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα είναι απογοητευτικό και αποτυχία. Στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν ποδοσφαιριστές αρκετών χιλιάδων ευρώ, παίκτες ποιότητας, όμως το δύσκολο είναι να συμπράξουν και να βγάλουν τέτοια ομοιογένεια για να έρθει και το αποτέλεσμα.

Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε κριτική στα φιλικά προετοιμασίας που είχε δώσει, όμως το αποψινό δεν εντάσσεται σε αυτά τα πλαίσια. Είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς, το πρώτο στην Ευρώπη και όλοι θα κριθούν σε μεταγενέστερο στάδιο σε τέτοιου είδους παιχνίδια και όχι σε φιλικά. 

 

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο