Η αμυντική διάταξη της Sutjeska απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (Ανάλυση)

Το αμυντικό πλάνο που έμοιαζε με παιδική χαρά μέσα στο Γ.Σ.Π

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του κερδίζοντας την Sutjeska για 2η φορά με το χατ-τρικ του Pavlovic μέσα στο ΓΣΠ. Εμείς θα δούμε την αμυντική διάταξη της ομάδας του Μαυροβουνίου και πως έμοιαζε σαν παιδική χαρά μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στο επιθετικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ που ως γνωστόν παίζει με το σύστημα 3-5-2.

Στην αρχή θα δούμε την πυκνότητα των παικτών του ΑΠΟΕΛ στον χώρο του κέντρου και τους παίκτες που εμπλέκονται στην φάση του 3ου γκολ. Ο Γκέντζογλου βγάζει την πάσα στον Ντε Βινσέντι (φώτο 1) και αυτός με την σειρά του δίνει πάσα στον Μιχαϊλοβιτς (φώτο 2) που ανεβαίνει από τα πλάγια. Επίσης, θα δούμε στις πρώτες 2 φωτογραφίες την αμυντική διάταξη των Μαυροβούνιων με τους 4 αμυντικούς πίσω και 2 μπροστά τους παίζοντας σύστημα 4-2-3-1 ενώ ο Παύλοβιτς τρέχει προς το τέρμα. Μπορείτε να προσέξετε ακόμα τους 3 παίκτες του ΑΠΟΕΛ ανάμεσα στις δύο γραμμές των Μαυροβούνιων πριν πάει η μπάλα με πάσα στα πλάγια.

Τέλος, βλέπουμε πως καταφέρνει ο Μιχαϊλοβιτς να στείλει την μπάλα ανάμεσα στους δύο αμυντικούς των Μαυροβούνιων (φώτο 3) που δείχνουν να μην ξέρουν τι τους γίνεται όταν κατεβαίνει η μπάλα και τον Παύλοβιτς να κάνει ότι θέλει μπροστά στο τέρμα αφού δεν υπάρχει κανένας αρκετά ικανός για να τον σταματατήσει μέχρι να σκοράρει. Πρώτα δοκιμάζει την κεφαλιά και μετά σκοράρει με τακουνάκι όταν η μπάλα δεν διώχνεται από την περιοχή από κανέναν.

Όλες οι αναλύσεις μας γίνονται με την βοήθεια της πλατφόρμας του Wyscout.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο