Απίστευτο! Οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν λάθος Πόουσον! (pic)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «βράζουν» με τον Κρεγκ Πόουσον, διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Παίκτες, προπονητής και διοίκηση του Δικεφάλου εξέφρασαν έντονα παράπονα για τον Άγγλο διαιτητή και την απόδοσή του, ενώ το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν μέσω του facebook και φίλοι της ομάδας. Όμως τον μπέρδεψαν με έναν... άλλο Κρεγκ Πόουσον που εργάζεται στην εταιρεία ξυλείας και χρωμάτων Osmo UΚ, η οποία κατακλύστηκε με υβριστικά και επιθετικά μηνύματα με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει ότι ο εργαζόμενός της δεν είναι ο διατητής!

Η ανακοίνωση της Osmo UK:

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσουν, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα. 

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο