«Είμαστε υπό πίεση, αλλά πρέπει να είμαστε μυαλωμένοι»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Σούντουβα και τόνισε ότι παρά την πίεση που θα έχει, η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει μυαλωμένα και μεθοδικά για να φτάσει στη νίκη που θα της δώσει και την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Η Σούντουβα ήταν μια δύσκολη και συγκεκριμένη αντίπαλος και επιβεβαιώθηκε αυτό. Δεν είδα από τους παίκτες μου έλλειψη αφοσίωσης και επιθετικότητας, είδα έλλειψη συγκέντρωσης σε συγκεκριμένα σημεία που μας στοίχισε πολύ. Το δεύτερο ημίχρονο είναι αυτό που θέλω να δω στον αυριανό αγώνα για να κερδίσουμε και να περάσουμε».

Για την αρχική εικόνα του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα: «Έχω δει το παιχνίδι πολλές φορές και στα πρώτα στάδια είχαμε κυριαρχήσει. Στα πρώτα οκτώ λεπτά κυριαρχήσαμε αλλά το πρώτο γκολ ήταν σοκ και η αντίδραση της ομάδας μου δεν ήταν αυτή που αναμέναμε».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα: «Δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες για το τι πρόκειται να κάνουμε. Σέβομαι την περιέργεια όμως σε αυτά τα παιχνίδια όλες οι μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Τους είχα ζητήσει συγνώμη μετά το πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους και ειδικά στους οπαδούς μας ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι και αύριο θα είναι η κανονική μας εικόνα».

Για την πίεση που έχει η ομάδα του να σκοράρει: «Η πίεση είναι στη δική μας πλευρά. Όποιος παίζει στο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα κάτω από πίεση. Πρέπει να σκοράρουμε αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, αλλά αν προσπαθήσουμε να το κάνουμε χωρίς μυαλό και συνοχή δεν θα μας βγει σε καλό. Θα είμαστε κάτω από πίεση αλλά μόνο μυαλωμένα μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τους Καρλάο και Ζαχίντ: «Είναι στη διάθεση μου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο