Η Μπάγερν ζήτησε συγνώμη για την... Ακρόπολη

Μια ανάρτηση με τον Νόιερ και στο background την Ακρόπολη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους του Παναθηναϊκού, με τη Μπάγερν εν τέλει να ζητά συγνώμη και να την αντικαθιστά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απέχει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας των διοικητικών παλινωδιών, ωστόσο ο κόσμος του κρατά τη σημαία ψηλά οδηγώντας τη Μπάγερν των 49 εκατ. ακόλουθων στο Facebook να απολογηθεί δημόσια για ένα λάθος!

Τις τελευταίες ώρες εξάλλου έχει προκληθεί μεγάλος «θόρυβος» στα social media, με την επιλογή των Βαυαρών να βάλουν στην προαναγγελτική φωτογραφία για το αποψινό παιχνίδι στο Φάληρο, τον Νόιερ με φόντο την Ακρόπολη. 

Το γεγονός αυτό ωστόσο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και σχολιάστηκε αρκετά. Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να ψέξουν την κίνηση της Μπάγερν, για τη σύνδεση του Ολυμπιακού με το κορυφαίο αθηναϊκό μνημείο κι όχι με τον Πειραιά, όπου εδρεύει ο σύλλογος. 

Κι αυτό βέβαια από έναν παγκόσμιο κολοσσό του αθλητισμού, που απασχολεί περί τους 25 δημοσιογράφους κι ακόμη πέντε άτομα μόνο για τα social media. Ως κορυφαίο κλαμπ που είναι ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν θα μπορούσε να μην αναγνωρίσει το λάθος της και να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις, ζητώντας μάλιστα συγνώμη!

Η Μπάγερν έσπευσε να "ανεβάσει" νέα φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στα social media, αυτή τη φορά με φόντο το λιμάνι του Πειραιά, γράφοντας: «Ζητάμε συγνώμη για το λάθος μας στο γραφικό του αγώνα κι ευχαριστούμε τους χρήστες του Twitter που μας βοήθησαν να το διορθώσουμε. Και σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλιά σας εδώ! Έχουμε επίσης αλλάξει τη φωτογραφία στην ανάρτηση»!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο