Μαρτίνς: «Ευτυχώς που ο Σα ήταν τόσο καλός σήμερα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν τόσο καλή όσο στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπάγερν, ενώ στάθηκε και στην πολύ καλή εμφάνιση του Σα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του Cosmote Sports:

Για το ότι το επίπεδο του Ολυμπιακού και πως δεν ήταν αντίστοιχο με το ματς του Καραϊσκάκη: «Συμφωνώ. Δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με το πρώτο ματς. Αυτό οφείλεται βέβαια στην αξία της Μπάγερν. Ήταν πολύ πιο σταθερή, έπαιζε στην έδρα της, είχε και την αλλαγή προπονητή και ήθελε αντίδραση. Το γνωρίζαμε αυτό, περιμέναμε καλύτερη απόδοση και σίγουρα μπορούσαμε πολλά περισσότερα πράγματα απέναντι και σε μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Για το τι διαφορετικό θα έπρεπε να κάνει η ομάδα του: «Η Μπάγερν σήμερα μας έκλεισε καλά. Έπρεπε να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι για να ξεπεράσουμε την πίεση. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καλές δικές μας στιγμές, η Μπάγερν ήταν πολύ σταθερή. 'Εχουμε όμως αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα ακόμη και σε μεγάλες ομάδες. Χάσαμε και πολλές μπαλιές, αλλά γενικά η Μπάγερν ήταν πολύ πιο γρήγορη και σταθερή».

Για την απόδοση του Σα: «Ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος της ομάδας, απέκρουσε πολλές φάσεις από νωρίς και αυτό ακριβώς δείχνει ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα με τη μπάλα στα πόδια και πολύ υψηλό επίπεδο. Ευτυχώς που ήταν τόσο καλός σήμερα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο