Μιλόγεβιτς: "Αναλαμβάνω τις ευθύνες, είμαι έτοιμος ακόμα και να φύγω"

O Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποδέχτηκε το κομμάτι των ευθυνών του για τον αποκλεισμό από το Europa League και δήλωσε έτοιμος να φύγει από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα αν αυτό είναι η επιθυμία της διοίκησης.

Έτοιμος να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα αν αυτό είναι η επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονται στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας ζήτησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό που έφερε το ευρωπαϊκό αντίο για τους Σέρβους.

"Αναλαμβάνω  τις ευθύνες μου και είμαι έτοιμος ακόμη και να φύγω από την ομάδα, αν έτσι πιστεύει η διεύθυνση. Θα γίνουν συζητήσεις το καλοκαίρι. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω. Όλοι εμείς ερχόμαστε και φεύγουμε", είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός.

Μιλώντας, στη σερβική τηλεόραση για το γεγονός πως το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Τομανέ κι όχι από τον Μάριν, κι αν αυτό ήταν εξαρχής το πλάνο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απάντησε πως "όχι, ο Μάριν είναι αυτός που αποφασίζει για το πέναλτι. Θεώρησε ότι δεν ήταν ικανός για να το εκτελέσει, ο επόμενος που θα το εκτελούσε ήταν ο Τομανέ".

Στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV, είπε: "Εμείς είχαμε το πέναλτι δεν το βάλαμε, ο Ολυμπιακός το έβαλε, είναι απλά τα πράγματα. Ξέραμε ότι το Καραϊσκάκη είναι μία δύσκολη έδρα, κι άλλες μεγάλες ευρωπαικές ομάδες δεν έχουν περάσει από εδώ. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές μονάδες.

Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι για το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός, αυτά που ζητήσαμε από τους παίκτες μας τα έκαναν, είπαμε πως θα χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό, παλέψαμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι πίκρα έτσι όπως χάνεις αλλά έτσι είναι η ζωή, το ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα ήταν σούπερ, από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν αλλά το πέτυχε ο ένας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό στην συνέχεια. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε έναν αγώνα στο πρωτάθλημα και μετά διακοπή για να ξεκουραστούμε. Παίζουμε από τον Ιούνιο.

Αν κοιτάξουμε την ενδεκάδα μας, έχει μόνο δύο ξένους και όλοι οι άλλοι είναι Σέρβοι που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Είχαμε το χαμηλότερο μπάτζετ απ’ όλες τις ομάδες, θέλουμε χρόνο και αυτοπεποίθηση.

Είναι μεγάλη η διαφορά να παίζεις στο Champions League και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλαμε δυνατά παιχνίδια αλλά είμαι ικανοποιημένος. Δεν κοιτάμε μόνο την πορεία μας από αυτόν τον αγώνα, κοιτάμε τα παιχνίδια που παίξαμε από το καλοκαίρι".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο