Ανιέλι: «Η Αταλάντα δεν θα έπρεπε να παίζει Champions League»!

Τον χειρότερο τρόπο βρήκε ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, για να προβάλει την επιθυμία των μεγάλων club να δημιουργήσουν την... ελιτίστικη κλειστή “European Super League”.

Ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε σε συνέδριο στο Λονδίνο και στην προσπάθεια που κάνει εδώ και καιρό για να προωθήσει τη δημιουργία της κλειστής “European Super League”, αναφέρθηκε με άκομψο τρόπο στην Αταλάντα, ανοίγοντας μία τεράστια συζήτηση για το πόσο... ελιτίστικο πάει να γίνει το ποδόσφαιρο. Ή τουλάχιστον το ποδόσφαιρο που ονειρεύεται ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους και οι υπόλοιποι ισχυροί του παιχνιδιού:

«Εχω μεγάλο σεβασμό στην Αταλάντα και σε αυτά που έχει πετύχει. Ωστόσο, δεν γίνεται χωρίς ιστορία σε διεθνές επίπεδο μόνο και μόνο επειδή έκανε μία σπουδαία σεζόν, να έχει απ' ευθείας πρόσβαση στο Champions League. Είναι αυτό σωστό; Σκεφτείτε τη Ρόμα που τόσα χρόνια συνέβαλε στο ιταλικό ranking στην Ευρώπη και με μία κακή σεζόν να έχει υποστεί τόσο μεγάλη οικονομική ζημιά μένοντας εκτός. Οφείλουμε να προστατέψουμε τις επενδύσεις. Οπότε, θα έπρεπε η Αταλάντα να μην έχει πρόσβαση στην Ευρώπη; Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση προς αυτό».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο