Μιλόγεβιτς: "Μακάρι να πετύχω όσα πέτυχε ο Γιοβάνοβιτς"

Σε μία συνέντευξη ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, και πρώην τεχνικός της Ομόνοιας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε για την ιστορική πρόκρισή του σερβικού συλλόγου στους ομίλους του Champions League και την επιθυμία του να πετύχει όσα πέτυχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή αφού ήταν προπονητής του.

Για την πρόκριση του Ερυθρού Αστέρα στους ομίλους του Champions League: Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, είναι μεγάλη μου χαρά γιατί είμαι άνθρωπος που όταν ο κόσμος γύρω μου είναι ευτυχισμένος, τότε η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Εχω δεχτεί πολλά συγχαρητήρια από Ελλάδα και Κύπρο, δεν το περίμενα. Ηταν όντως μια τεράστια επιτυχία.

Για τον όμιλο του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League: Δεν κοιτούσα την κλήρωση. Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα είμαστε στους ομίλους. Στα προγνωστικά δεν είμαι καλός. Δεν με νοιάζουν οι αντίπαλοι, τους σεβόμαστε όλους, αλλά είμαστε στις 32 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό τα λέει όλα. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Σε τρεις ώρες έγινε sold out σε όλα τα παιχνίδια μας. Τρία, τέσσερα γήπεδα να είχαμε ακόμα θα τα γεμίζαμε. Στα Βαλκάνια είμαστε υπερβολικοί, όμως υπάρχει μεγάλη λατρεία, ότι κι αν γίνει εγώ δεν αλλάζω. Ο Αστέρας είναι ομάδα με τεράστια, ιστορία, με πολύ κόσμο, αλλά με πολλά προβλήματα, περάσαμε πολλά πόλεμο και όλα όσα γνωρίζει όλος ο κόσμος. Ζούμε ένα όνειρο. Θα φτάσουμε ψηλά.

Για τις ομοιότητές του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επίσης έπαιξε στον Ηρακλή και ως προπονητής πήγε στο Champions League: Εχει κάνει τεράστια επιτυχία με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι ευτυχισμένος και είναι τιμή μου πως ο Ιβάν ήταν προπονητής μου και στον Ηρακλή και έγινε και παραμένει σπουδαίος προπονητής. Μακάρι να πετύχω όσα κι αυτός. Να πάμε χέρι-χέρι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο