Οι πρώτες δηλώσεις του διαιτητή μετά την σύλληψη του

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος είχει σφυρίξει παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε την άγνοια του για όσα συνέβησαν στη βίλα οργίων στη Βοσνία τονίζοντας πως αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 40χρονος ρέφερι συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άνδρες και 9 γυναίκες έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια του πάρτι.

Ο Βίνσιτς παραδέχθηκε πως βρισκόταν στο πάρτι, ωστόσο υποστήριξε πως κατέληξε εκεί δίχως να γνωρίζει πως υπήρχαν ναρκωτικά και όπλα.

«Μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχα με κάποιους συνεργάτες μου δέχθηκα πρόσκληση προκειμένου να γιορτάσουμε σε ένα ράντσο, την οποία αποδέχθηκα», τόνισε ο Σλοβένος ρέφερι σημειώνοντας πως δεν γνώριζε τα περισσότερα άτομα που βρίσκονταν στον πάρτι.

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας δώσαμε κατάθεση, όπου εξήγησα πως δεν γνωρίζω καθόλου όλα αυτά τα άτομα. Έτσι μου άναψαν το πράσινο φως για να επιστρέψω στο σπίτι μου στη Σλοβενία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο