Προκριματικά Euro 2020: Έλεγχος γλώσσας στο Μαυροβούνιο - Αγγλία!

Η Αγγλία φιλοξενείται από το Μαυροβούνιο για τα Προκριματικά του Euro 2020 την Δευτέρα (25/3) στις 21.45 με τα μέτρα ασφάλειας των γηπεδούχων να είναι εξαιρετικά αυστηρά.

Οι Άγγλοι έχουν πάρει 650 εισιτήρια και ετοιμάζουν ταξίδι στην βαλκανική χώρα. Όμως, σύμφωνα με το αγγλικό κανάλι "Sky Sports" περισσότεροι από 100 φίλαθλοι των "Τριών Λιονταριών" έχουν αγοράσει εισιτήριο εκτός από την θύρα που θα βρεθούν οι φιλοξενούμενοι.

Ως εκ τούτου και για την αποφυγή προβλημάτων, θα διενεργηθεί έλεγχος γλώσσας (!) σε όσους μπαίνουν στο στάδιο του Μαυροβουνίου, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι γνωρίζουν τη γλώσσα. Όσοι δεν περάσουν το τεστ δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος.

Βέβαια, οι Άγγλοι οπαδοί που απέκτησαν εισιτήριο στην κερκίδα των Μαυροβουνίων, το αγόρασαν μέσω της επίσημης Ομοσπονδίας της οικοδέσποινας χώρας δείχνοντας μάλιστα τα διαβατήρια τους. Η Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου παραδέχθηκε ότι έπραξε λανθασμένα.

Τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας δικαιολογούνται από το γεγονός ότι το 2013 είχαν εκτυλιχθεί επεισόδια στο τότε παιχνίδι μεταξύ Μαυροβουνίου και Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο