Ο Προσινέτσκι ανακοίνωσε την 11άδα των Βόσνιων!

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι έκανε γνωστές τις επιλογές του για την 11άδα προς τους Βόσνιους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Αρμενία.

Ο Προσινέτσκι σχετικά με το παιχνίδι με την Ελλάδα αποκάλυψε πως πορτιέρο θα είναι ο Σέχιτς, στην άμυνα οι Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Μπίσακσιτς και Σούνγιτς. Στο κέντρο ο Μπέσιτς, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τσίμιροτ και φυσικά ο Πιάνιτς, στα άκρα οι Τζούλεβιτς και Βίσκα και φορ ο Τζέκο. 
 
Απέναντι στους Αρμένιους o Προσινέτσκι είχε κατεβάσει ένα 4-3-3 με τον Σέχιτς κάτω από τα γκολπόστ, τετράδα άμυνας με Τοντόροβιτς, Μπλάκσιτς, Ζουκάνοβιτς και Σίβιτς, κέντρο με Μπέσιτς, Κρούνιτς και Πιάνιτς, άκρα με Ζάκαριτς και Βίσκα και φορ τον αρχηγό και σταρ Τζέκο.
  
Το ματς με την Ελλάδα και τα προκριματικά: Πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο ματς που θα είναι δύσκολο βέβαια για εμάς.
 
Τα κίνητρα: Δεν θα είναι εύκολο ματς αλλά θα έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θα είναι ένα ματς με τακτική και πολύ έντονο. Η Ελλάδα είναι μία ομάδα την οποία όποτε αντιμετωπίζουμε προσφέρει καλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.
 
Στην Σ.Τ. μίλησε και ο Τζέκο που επισήμανε πως επίσης περιμένει ένα αρκετά δύσκολο και δυνατό ματς με την Ελλάδα. Μίλησε και για την απουσία του συμπαίκτη του στη Ρόμα, Κώστα Μανωλά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο