Κατηγορεί την Μπαρσελόνα για τον τραυματισμό του Ντε Γιονγκ!

Ο Ρόναλντ Κούμαν επέριψε ευθύνες στην Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος θα χάσει το EURO της Γερμανίας.

Η εθνική ομάδα της Ολλανδίας δεν θα έχει στη διάθεσή της τον άσο της Μπαρτσελόνα λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να κατηγορεί την Μπαρτσελόνα.

Ο Κούμαν μίλησε για τον τραυματισμό του Ντε Γιονγκ μετά τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία εξηγώντας τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποκλείσει τον ποδοσφαιριστή από την αποστολή των «οράνιε». 

«Θεωρήσαμε ότι ο Φρένκι ντε Γιονγκ δεν θα είναι έτοιμος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Είχε ένα ιστορικό με αυτόν τον τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και δεν είναι σκόπιμο να παίρνουμε ρίσκα. Η ομάδα του πήρε ρίσκα και στο παρελθόν και τώρα πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα» είπε ο Κούμαν. 

Ο ίδιος ο Ντε Γιονγκ είχε αναγνωρίσει πως επέστρεψε πρόωρα στην δράση μετά τον δεύτερο από τους τρεις τραυματισμούς που έχει υποστεί φέτος στον δεξιό αστράγαλο. «Τη δεύτερη φορά ίσως άρχισα να παίζω πολύ νωρίς και ο τραυματισμός ήταν ακόμα στο μυαλό μου» ήταν τα λόγια του. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο