Κοίταξε την κάμερα και απάντησε στον Ραμπιό ο Γιαμάλ: «Μίλα τώρα, μίλα»

Ο Ραμπιό δήλωσε πως ο Λαμίν Γιαμάλ θα έπρεπε να κάνει περισσότερα πράγματα αν θέλει να προκριθεί στον τελικό και ο 16χρονος τού έδωσε την καλύτερη απάντηση μέσα στο γήπεδο.

Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ισπανίας στον ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία (2-1), πετυχαίνοντας ένα γκολ που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Πριν από τον αγώνα ο Ραμπιό είχε δηλώσει: "Αν ο Λαμίν Γιαμάλ θέλει να παίξει στον τελικό του Euro με την Ισπανία, θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα εναντίον μας από ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Θα τον πιέσουμε για να μην βολευτεί".

Η δήλωση αυτή προφανώς έφτασε στα "αυτιά" του 16χρονου, με τον Ισπανό να δίνει την καλύτερη απάντηση στον Γάλλο διεθνή μέσα από το γήπεδο.

Έτσι, πετυχαίνοντας το συγκλονιστικό γκολ από τα 25μ. το πανηγύρισε μπροστά από την κάμερα, λέγοντας "μίλα τώρα, μίλα", στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Ραμπιό.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς ο Γιαμάλ δήλωσε: "Λοιπόν, το άτομο για το οποίο μιλάω, αυτό το άτομο ξέρει ποιος είναι. Και είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στον τελικό και πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου".

 

 

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο