Σερβία: Κεκλεισμένων των θυρών με Λουξεμβούργο

Χωρίς την παρουσία των οπαδών θα υποδεχθεί η Σερβία το Λουξεμβούργο στις 14 Νοεμβρίου, στην επόμενη αναμέτρηση των προκριματικών του EURO 2020. Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τους «πλάβι» με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για μία αγωνιστική, λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς των φιλάθλων στη διάρκεια του αγώνα του περασμένου μήνα με την Πορτογαλία στο Βελιγράδι, στο οποίο είχαν επικρατήσει οι Ίβηρες με 4-2.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αναφέρει ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας κατηγορήθηκε επίσης για την εισβολή οπαδών στο γήπεδο, για άναμα καπνογόνων, παράνομα συνθήματα και καθυστερημένη έναρξη του αγώνα.

«Η επιτροπή δεοντολογίας και το πειθαρχικό σώμα αποφάσισε να τιμωρήσει την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας να δώσει τα δύο προσεχή εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς κεκλεισμένων των θυρών. Η ποινή για το δεύτερο ματς θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για ένα χρόνο.

Επίσης, η UEFA διέταξε τους Σέρβους να επιδείξουν και μία αφίσα που να γράφει "#EqualGame" με το λογότυπο της UEFA στο επόμενο εντός έδρας ματς εναντίον της Ουκρανίας στις 17 Νοεμβρίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο