"Δεν θέλω να σκέφτομαι αν θα προκριθούμε, νίκη αύριο και βλέπουμε..." (video)

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Φλόρα στο Ταλίν, αύριο στην Εσθονία.

Η αρχική τοποθέτηση Κετσπάγια: «Σίγουρα μετά το πρώτο ματς που αγωνιστήκαμε με τη Φλόρα, νιώσαμε απογοητευμένοι. Αύριο έχουμε την ευκαιρία απέναντι σε μία καλή ομάδα έτσι όπως έδειξε στο πρώτο μέρος. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε να κερδίσουμε το ματς και να πάμε πίσω».

«Δεν είμαστε αυτό που θέλαμε να είμαστε, χάσαμε αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εύχομαι να πετύχουμε την εκτός έδρας νίκη, δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί αλλά και το χρηματικό ποσό. Δεν το καταφέραμε στο πρώτο ματς, ελπίζω αύριο να το καταφέρουμε. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και δυνατά σημεία. Αυτό που ήταν μάθημα για μας είναι ότι κερδίζαμε 2-0 και χάσαμε το ματς από τα χέρια μας. Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Ο καιρός είναι ότι καλύτερο εδώ για να παίξεις ποδόσφαιρο».

Για την εντεκάδα: «Αν σας πω ότι σκέφτομαι το σημερινό μόνο θα είναι όχι. Σκεφτόμαστε και το επόμενο, το διάστημα που ακολουθεί δεν είναι αρκετό. Θα χρησιμοποιήσουμε ότι καλύτερο έχουμε Θα έχει και συνέχεια, θέλουμε καλό αποτέλεσμα. Κερδίσαμε σε ντέρμπι και εύχομαι να έχουμε και συνέχεια».

«Σίγουρα θα έχουμε και αλλαγές, το παιχνίδι είναι ποδοσφαιρικό. Πάντα θα υπάρχουν λάθη, όμως δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζουν. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, το έδειξε και στο πρώτο ματς. Ήρθαμε εδώ από ένα καλό αποτέλεσμα, η ψυχολογία είναι στο ζενίθ».

Για τις σκέψεις πρόκρισης: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τώρα τι θα γίνει στο τέλος, αν έρθει αύριο η νίκη και τα αποτελέσματα θα το δούμε. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό».

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο