Μπεργκ: «Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε, είναι πρόκληση για εμάς»

Ο Χένινγκ Μπεργκ παραχωρεί αυτή τη στιγμή δηλώσεις στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου, μια μέρα πριν το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Μαζί του στο πάνελ για να εκπροσωπήσει τους παίκτες είναι ο Χάρης Μαυρίας.

Οι τοποθετήσεις του προπονητή των πρασίνων:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε μια τέτοια διοργάνωση. Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Είναι πρόκληση για εμάς.

Είναι ένα παιχνίδι σαν τα υπόλοιπα. Παίξαμε ξανά κόντρα σε Ελληνική ομάδα. Μας κάνει καλό που είμαστε σε αυτή τη φάση. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό το επίπεδο.

Θέλουμε να είμαστε καλοί και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι κίνητρο να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε στο δικό μας το πρωτάθλημα ό,τι μπορούμε. Σε αυτό το επίπεδο θέλουμε να βρισκόμαστε και μέσα από τα ματς αυτά θα βελτιωθούμε.

Δεν μπορώ να πω κάτι για την ενδεκάδα. Ο Χάρης πέρσι ήταν πολύ καλός και βοήθησε. Αύριο θα παρουσιαστεί η ενδεκάδα. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός πήραν τα τελευταία δύο πρωταθλήματα στην Ελλάδα και έχουν ατομική ποιότητα. Είναι διαφορετικό κάθε ματς.

Έχει περισσότερα δυνατά σημεία ο ΠΑΟΚ και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο.

Είναι δύσκολο για πολλές ομάδες στην Ευρώπη να είναι ανταγωνιστικές και στις δύο διοργανώσεις. Εμείς πρέπει να κυριαρχούμε στην Κύπρο και στην Ευρώπη παίζουμε καλύτερες ομάδες. Στην Κύπρο οι πρώτες 6 ομάδες είναι πολύ καλές, ενώ με τις υπόλοιπες είναι δύσκολα ματς και κλειστά. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία για να καταλαβαίνουμε πως πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια πρόκληση για εμάς και το αντιμετωπίζουν αυτό όλες οι ομάδες στην Ευρώπη.

Η Αϊντχόβεν και η Γρανάδα είναι ανταγωνιστικές ομάδες σε κορυφαία πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Αυτές οι 3 ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους και θα διεκδικήσουν την πρόκριση. Δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο