"Είχαμε ένα πέναλτι με τον Μποτεάκ, θέλουμε δίκαιες αποφάσεις"

Μετά την πρώτη αντίδραση του Μπεργκ στην κάμερα του ΟΤΕ TV, ο Νορβηγός τεχνικός συνάντησε τους δημοσιογράφους στην αίθουσα διασκέψεων της Τούμπας.

"Είμαστε χαρούμενοι για το παιχνίδι. Σκοράραμε και επίσης είχαμε ένα πέναλτι με τον Μποτεάκ. Είχαμε καλές φάσεις, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Αμυνθήκαμε καλά και θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι με τη μπάλα. Είναι ένα καλό ξεκίνημα για εμάς. Να συνεχίσουμε αυτή την προσπαθεια.
Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα. Πάντα πάμε για τη νίκη, ακόμη και αν ξέρουμε πως έχουμε λιγότερες πιθανότητες. Ήταν και μια φάση με τον Κακουλλή, το οφσάιντ. Έκαναν φάσεις, ο Φαμπιάνο είναι σπουδαίος κήπερ αλλά σήμερα δεν χρειάστηκε τόσο πολύ. Η άμυνα μας τα πήγε εξαιρετικά. Ίσως να κερδίζαμε. Δεν μπορούμε να έχουμε παραπονο για το αποτέλεσμα και την εμφένιση. Στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν εκείνο το πέναλτι. Θέλουμε δίκαιες αποφάσεις. Ειναι δύσκολο για τους διαιτητές, θα κάνουν λάθη. Σήμερα είχαμε πέναλτι και δε δόθηκε, δεν υπονοώ κάτι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".

"Δεν αλλάζει κάτι στον όμιλο η ισοπαλία. Είμαστε ικανοποιημένοιν, μπορούσαμε για τη νίκη. Οι άλλες τρεις ομάδες είναι πιο ψηλά από εμάς και κάποιες φορές μπορείς να πάρεις κάτι. Είναι μια καλή εμπειρία για την Ομόνοια".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο