Μέσω Ευρώπης να βρει το αντίδοτο της

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει δύο αγώνες λιγότερο από τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ, όμως η δεύτερη σερί ήττα και μάλιστα από μία αντίπαλο που έχει οκτώ βαθμούς λιγότερους, σκόρπισε χωρίς αμφιβολία έντονο προβληματισμό.

Η ΑΕΚ έχασε τον εαυτό της, δεν είναι η ομάδα που μας είχε συνηθίσει, έχασε την αίγλη της και φάνηκε ξεκάθαρα ότι η Ευρώπη σε μακροπρόθεσμο στάδιο την έχει επηρεάσει. Ο παράγοντας κούραση και οι πολλές δυνάμεις που δόθηκαν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχαν αντίκτυπο στην αρνητική πορεία της ΑΕΚ στους τελευταίους δύο αγώνες του πρωταθλήματος.

Οι επιθέσεις της είναι περιορισμένες, καθυστερεί στο να δημιουργήσει φάσεις ενώ μέσω του αγώνα με τη Λεβερκούζεν την Πέμπτη περιμένει να πάει κάποια ψυχολογική ώθηση ενόψει συνέχειας. Ο αγώνας βαθμολογικά είναι αδιάφορος, όμως μία νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μία γερμανική ομάδα, θα ανεβάσει το ηθικό των παικτών και θα τους δώσει μία ευχάριστη νότα στα μαύρα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί μετά τις δύο σερί ήττες με ΕΝΠ και Πάφο. Μέσω της τελευταίας της φετινή ευρωπαϊκής παράστασης θ' αναζητήσει το αντίδοτο που θα της φέρει γιατρεία, αφού μετά από αυτό ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο