Όλες οι πληροφορίες ενόψει Λεβερκούζεν

Ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες που αφορούν το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν εξέδωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Europa League με αντίπαλο την Bayer 04 Leverkusen, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο ΓΣΠ.

Τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 20:00 και οι είσοδοι στις 20:30.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τα Γραφεία του Σωματείου θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης (13/12).

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται η έκδοση Kάρτας Φιλάθλου, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου. Καλούνται οι φίλαθλοι όπως εκδώσουν την Κάρτα Φιλάθλου και εξασφαλίσουν έγκαιρα τα εισιτήρια τους και επίσης να έχουν την Κάρτα Φιλάθλου κατά την είσοδο στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι η Κάρτα Φιλάθλου δεν απαιτείται για φίλαθλους κάτω των  14 ετών. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης για την Έκδοση Κάρτας Φιλάθλου στο ΓΣΠ θα λειτουργήσει μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική κερκίδα. Η Ανατολική κερκίδα θα παραμείνει κλειστή. Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων της Ανατολικής εξέδρας όπως επικοινωνήσουν με τα Γραφεία του Σωματείου (24655999) για την αλλαγή του εισιτηρίου και την επιλογή της θέσης.

Η Βόρεια κερκίδα θα παραχωρηθεί στους φίλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Κάθε φίλαθλος θα πρέπει οπωσδήποτε να κάθεται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο του.

Στην Δυτική κερκίδα οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται από τις εισόδους Δ1, Δ2, Δ4 και Δ5.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα VIP Βoxes θα μπορούν να εισέρχονται από την γυάλινη είσοδο της Δυτικής κερκίδας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για το Άνω Διάζωμα VIP της Δυτικής κερκίδας θα μπορούν να εισέρχονται από την είσοδο Δ1.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης πίσω από την Βόρεια και την Νότια κερκίδα. Τα ΑΜΕΑ θα μπορούν να σταθμεύσουν σε συγκεκριμένο χώρο πίσω από την Νότια κερκίδα.

Τονίζεται σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, τα ρατσιστικά συνθήματα, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επίσης οι διάδρομοι όλων των κερκίδων πρέπει να είναι κενοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο