Ιδιάκεθ: "Όνειρο μου να μπω ομίλους με την ΑΕΚ"

"Είναι όνειρο για εμένα να μπω ομίλους με την ΑΕΚ", ήταν η ατάκα που ξεχώρισε από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη σημερινή συνάντηση του με τους δημοσιογράφους ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την CS Petrocub Hincesti που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Iουλίου. Αντωνιάδης, Ασούμπρε και Σπόλιαριτς είναι εκτός για τον αυριανό αγώνα.

Ιμανόλ Ιδιάκεθ: "Ευτυχώς ξέρω πως οι παίκτες μου το γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο. Σε ένα ματς αν δεν το προσεγγίσεις σοβαρά θα έχεις πρόβλημα. Εάν σκεφτούμαι πως είμαστε φαβορί τότε θα συναντήσουμε προβλήματα. Έχουμε αντίθετη άποψη με το ότι θα είναι εύκολο το έργο μας. Δεν είμαστε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα, ξέρουμε όλοι πως χρειάζεται να δώσουμε το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ξέρω την ενδεκάδα και τον τρόπο που θα παίξουμε θα το δείτε αύριο. Το σύστημα είναι οι παίκτες, δεν πιστεύω σε αυτά. Πρέπει να βρούμε χώρους και λύσεις. Είναι όνειρο για εμένα να μπω ομίλους με την ΑΕΚ. Για 2 χρόνια αποκλειστήκαμε στον 4ο γύρο. Βήμα με βήμα. Πρώτα η Πετροκούπ και μετά τα υπόλοιπα. Να κάνουμε ένα καλό πρώτο ματς και να πάρουμε προβάδισμα".

"Ο Αντωνιάδης και ο Ασούμπρε είναι στο τελικό στάδιο επιστροφής. Ο Σπόλιαριτς έχουμε σχέδιο για να φτάσει σε πιο ψηλό βαθμό ετοιμότητας. Δεν θα είναι αύριο μαζί μας".

"Έχουμε τέσσερις νεαποκτηθέντες. Η εμπειρία τους μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα όμως στο γήπεδο όλα είναι ισορροπημένα. Είναι οργανωμένοι, δυνατοί στις στατικές φάσεις και έχουν αγωνιστικό ρυθμό".

"Θέλουμε η ΑΕΚ Αρένα να είναι το μεγάλο μας όπλο. Να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος να μας υποστηρίξει. Η δύναμη μας είναι εδώ".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο