Το πιστεύουν, ας το αποδείξουν!

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Αρένα δεν είναι στα υπέρ της ΑΕΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, δεν είναι όμως και αποτέλεσμα που δεν μπορεί να ανατραπεί. Το 1-1 δίνει σαφές προβάδισμα στην Γάνδη, όμως η ΑΕΚ δεν τα παρατάει, ταξιδεύοντας το μεσημέρι της Τρίτης με φουλ αισιοδοξία στις αποσκευές της για την ανατροπή-θαύμα.

Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι το βέλγικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να συγκριθεί με το δικό μας, όμως η εμφάνιση που έκανε η ΑΕΚ στη Λάρνακα δίνει ένα αέρα αισιοδοξίας για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του Ιδιάκεθ. Αυτό που στοίχισε για την ΑΕΚ ήταν η αστοχία, αφού ναι μεν είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκες όπως έπρεπε. Τώρα καθήκον της είναι όπως μετουσιώσει αυτές τις ευκαιρίες σε γκολ, αφού αυτό θα κυνηγήσει στο Βέλγιο. Όσο πιο νωρίς σκοράρει, τόσο πιο πολύ θα απλοποιηθούν τα πράγματα για τους "κιτρινοπράσινους".

Άπαντες στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Το ακούσαμε τόσο από τις δηλώσεις Ιδιάκεθ μετά τον αγώνα τόσο και από ποδοσφαιριστές. Αφού το πιστεύουν, ας το αποδείξουν... οι ίδιοι θα καθορίσουν τη τύχη τους για το αν θα συνεχίσει η ΑΕΚ στην Ευρώπη ή αν θα ολοκληρωθεί το οδοιπορικό.

 

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο