Γκουρμπάνοβ: «Πρόβλημα για μας η αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έδωσε ο προπονητής της Καρμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ.

Τα κυριότερα από τα όσα είπε:

Για τον επαναληπτικό: «Θα παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο αντίπαλος είχε μια αλλαγή προπονητή. Σε γενικές γραμμές, ο ΑΠΟΕΛ παίζει πάντα με ένα διαφορετικό σύστημα. Αύριο οι παίκτες μας θα πρέπει να σκεφτούν περισσότερο στο γήπεδο. Ενημερώσαμε την ομάδα όσο μπορούσαμε. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Θέλουμε να παίζουμε καλά, να παλεύουμε και να έχουμε καλά αποτελέσματα»

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα. Όταν υπάρχει μια αλλαγή είναι μια ανησυχία, ειδικά όταν πρόκειται για προπονητή. Επειδή είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά πριν το πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα θα υπάρξει ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα. Αν και οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Ανέφερα νωρίτερα ότι αύριο πρέπει να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά και να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ανησυχώ, απλά μια τέτοια αλλαγή μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για εμάς».

Για το... ξάπλωμα του Αλμέιδα πίσω από το τείχος σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή στο πρώτο παιχνίδι: «Συμβαίνει. Ξέραμε ότι ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε καλά κτυπήματα. Ήταν φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μικρή απόσταση. Κάθε παίκτης πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Στο μέλλον, αυτό μπορεί να συμβεί ξανά».

Για το γεγονός ότι ο Ντολ είναι ίσως λίγο πιο άνετος ακόμη και αν αποκλειστεί: «Είναι λάθος να λέμε διαφορετικά. Φυσικά, όταν αναλαμβάνει ένας νέος προπονητής, αυτός είναι υπεύθυνος. Ακόμα και αν πετύχει. Έχω την ίδια μεγάλη ευθύνη. Η ευθύνη ήταν περισσότερο σε εμάς. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι δεν ζήτησε τη νίκη. Η ευθύνη και για τους δυο μας είναι μεγάλη».

Αν θεωρεί ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ: «Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα στον αντίπαλο. Δεν το γνωρίζουμε τώρα. Οι ομάδες είναι πιο επιθετικές όταν αλλάξει ο προπονητής. Επειδή οι παίκτες θέλουν να δείξουν την αξία τους. Αλλά δεν πρέπει να πάμε σε τέτοιο βάθος. Πρέπει να προσαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ στις καθυστερήσεις: «Η εμπειρία δείχνει ότι τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν θα πρέπει να ικανοποιούν καμία ομάδα. Κάθε ομάδα έχει ελπίδα για την ανατροπή. Ίσως το 2-0 ήταν καλύτερο. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σοβαροί. Αυτό για άλλη μια φορά έδειξε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσουμε ένα στόχο σε τόσο σημαντική στιγμή».

Αν θα κάνει αλλαγές: «Θα κάνουμε προπόνηση το πρωί. Θα πάρω την απόφαση εκείνη την στιγμή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο