«Αν δεν μπούμε στους ομίλους, θα είναι αποτυχία»

Ο Βασίλης Μπάρκας εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ και ταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του.

Αρχικά μίλησε για τον επαναληπτικό με την Κραϊόβα:«Ήταν ένα κακό ματς για μας, ένα κακό ημίχρονο. Είχαμε το σκορ, αλλά δεν παίξαμε την μπάλα που χρειαζόταν. Θα υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια. Το καλό είναι ότι περάσαμε, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε να κάνουμε όσα μας ζητά ο προπονητής».

Έπειτα ο Μπάρκας ρωτήθηκε για το νέο αγωνιστικό πλάνο του Μιγκέλ Καρντόσο και αν αυτό του προκαλεί πίεση: «Δεν νιώθω κάποια πίεση. Ίσα-ίσα μου αρέσει. Θα έρθουν και λάθη, αν δεν προσπαθείς δεν κάνεις λάθη. Το γήπεδο δεν βοηθά τόσο, είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Όμως αν μείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα θα κάνουμε αυτό που μας ζητεί ο προπονητής. Η ανάπτυξη από πίσω δεν συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα, αλλά θα βοηθήσει τους παίκτες. Οπότε πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό το πλάνο». 

Τέλος, ερωτηθείς για τον μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στους ομίλους, είπε: «Όταν είσαι ΑΕΚ πρέπει να έχεις ψηλούς στόχους. Αν δεν μπούμε στους ομίλους θα είναι αποτυχία», προσθέτοντας ότι δεν δίνει βάση στο αήττητο 12 αγώνων της Ένωσης στο Europa League: «Σίγουρα οι αντίπαλοι θα ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚ. Το αήττητο είναι κάτι που το θέλουμε, αλλά αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι οι νίκες, γιατί αυτό θα μας φέρει στην επόμενη φάση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο