"Είναι δυο παιχνίδια, ποτέ δεν στάθηκα στις πιθανότητες"

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του προπονητή του Απόλλωνα Σοφρώνη Αυγουστή και του ποδοσφαιριστή της ομάδας Σάσα Μάρκοβιτς ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην PSV για τον πρώτο αγώνα στα play-off του Γιουρόπα Λιγκ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Αυγουστή: «Δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αν αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με εξαιρετικό ρυθμό. Θα κάνουμε και εμείς το δικό μας παιχνίδι. Μέχρι έδω που φτάσαμε -φτάσαμε, ομαδικά και για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την PSV θα πρέπει να αγωνιστούμε ακόμη καλύτερα».

«Οπωσδήποτε θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Είναι μια ομάδα που ξέρει να δημιουργεί προβλήματα με ποιότητα. Αυτό που είπα και στους παίκτες μου, συγκέντρωση και να απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια. Θα πάρουν πάρα πολλά και σαν ομάδα και οι ίδιοι σαν παίκτες»

Αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα του: «Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος που θέλει αρκετή προσοχή. Όμως και τα προηγούμενα χρόνια για να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους κάναμε και εμείς το δικό μας κομμάτι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και τις εκμεταλλευτήκαμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλά από το αυριανό παιχνίδι»

Για τις πιθανότητες: «Είναι δυο παιχνίδια. Ποτέ δεν στάθηκα στις πιθανότητες. Να διεκδικήσουμε την πρόκριση τους ομίλους και στα δυο παιχνίδια, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο»

Το κλειδί του αυριανού αγώνα: «Μακάρι να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Όταν δείξεις φόβο, παίρνεις φόβο στο ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω να έχουμε θετικό αποτέλεσμα»

«Όλα αυτά τα χρόνια για να μπει η ομάδα στους ομίλους η ομάδα είχε ποιότητα. Θα πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση. Είναι δυο παιχνίδια και θα ξέρουμε αν θα υλοποιήσουμε το όνειρο μας»

«Σίγουρα εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάθε φορά»

Μάρκοβιτς: «Δύσκολο παιχνίδια, αλλά ήρθαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν φοβόμαστε γιατί έχουμε καλή ομάδα»

Διαβάστε επίσης: 

Επιβλητικό… PSV 

Οι διαιτητές... 

Περισσότερο κουδούνισμα αντί κόρνα (pics) 

Ρουντ φαν Νίστελροϊ και Φαινόμενο 

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο