Αυγουστή: "Είναι κρίμα και άδικο"

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Σοφρώνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην PSV με 3-0 για τον πρώτο αγώνα για τα play-off του Γιουρόπα Λιγκ. 

Αναλυτικά: 

«Μετα το αποψινό έχουν δυσκολέψει για εμάς. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας στον επόμενο αγώνα και ότι γίνει. Ένα πράγμα που είναι κρίμα, είναι κάτω οι παίκτες και όσο δούλεψαν σήμερα ειδικά στο πρώτο μέρος, πληρώσαμε από δικά μας λάθη κάποια γκολ. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα και άδικο για τους ίδιους. Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Σε μια εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε τα πάντα. Όπως δεχθήκαμε 3 γκολ θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ή να κερδίσουμε τον αγώνα». 

«Αυτές οι ομάδες σε περιμένουν για να σε τιμωρήσουν. Αυτό έγινε. Ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος. Δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλο να μας κάμε φάση. Αλλά όταν βρουν χώρο σε τιμωρούν. Αυτό έκαναν. Γι’ αυτό όλοι παίρνουν παίκτες από αυτές τις δυο ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν ποιότητα»

«Δεν είναι από τον Χάμπο που δεχθήκαμε τρια γκολ σήμερα. Όλοι έκαναν καλή δουλειά σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η ομάδα, ότι κάναμε λάθος το πληρώσαμε»

»«Δεν έχει καμία σχέση αν αποκλειστούμε για το πρωτάθλημα. Το ξέραμε από πριν πως οι πιθανότητες μας ήτα λίγες, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και τους δυο τίτλους μέχρι το τέλος. Κάναμε πάρα πολλά. Δεν μας ήθελε σήμερα η τύχη»

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο