Έντονος ο Ντολ: ''Να σας παρακαλέσω να...''

Ο Τόμας Ντολ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ και την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 3-4.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των γηπεδούχων:

''Το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο Α' μέρος δεν είναι αποτέλεσμα του συστήματος. Όταν παίζεις ένα τέτοιο ματς χωρίς ταχύτητα και χωρίς παλμό δεν δουλέψαμε για να παίξουμε έτσι. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αν δεν μπορείτε να δείτε πως αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα του συστήματος τότε δεν καταλαμβαίνεται από ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να κρατάς τη μπάλα. Να σας παρακαλέσω να μην μιλάμε για το σύστημα''.

''Κάναμε άσχημο ματς. Όλοι έλεγαν πως είμασταν το φαβορί. Δεν έχει σχέση από που έρχεται η ομάδα, ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, κάναμε φανταστικές προπονήσεις και είμαι απογοητευμένος. Χάσαμε μονομαχίες και τίποτα δεν ήταν σωστό. Αλλάξαμε και το σύστημα όμως οι αλλαγές δεν ήρθαν για αυτό. Γίναμε πιο γενναίοι και για αυτό ήρθε αυτή η αλλαγή''.

''Στο Β' μέρος αλλάξαμε το παιχνίδι μέσα σε λίγο και έπρεπε να παίξουμε με περισσότερο μυαλό. Δεχθήκαμε δύο τέρματα μετά. Πρέπει να μάθουμε. Είναι απίστευτο που μπήκαν 4 γκολ, έπρεπε να συγκρατήσουμε τον ρυθμό. Είχαμε μόνο 20 καλά λεπτά. Δεν είναι το θέμα συγκέντρωσης. Κάναμε λάθη και χάσαμε μονομαχίες και αυτό έφταιξε''.

''Το θέμα είναι πως ξέραμε τα πάντα για αυτούς και ήμασταν απαράδεκτοι στο πρώτο μέρος. Τώρα αν θέλετε να ρίξετε το φταίξιμο σε εμένα για το σύστημα να το κάνετε εγώ θα προστατέψω τους παίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν φανταστικοί και μας έδωσε δύναμη. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και χαρίσαμε το 3-2 μας εύκολα. Να σηκώσουμε το κεφάλι μας, να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε''.

''Δεν μπορώ να εξηγήσω. Είχαμε καλές προπονήσεις αλλά κάναμε λάθη στο ματς. Χάσαμε τόσες μπάλες και βγήκαν στην αντεπίθεση με δικά μας λάθη. Τα περισσότερα και μεγαλύτερα λάθη στο πρώτο ημίχρονο μέχρι τώρα. Είναι δύσκολο να παίξεις στην Ευρώπη με ένα τόσο άσχημο ημίχρονο''.

''Μόνο εγώ ξέρω σε ποια κατάσταση είναι ο κάθε παίκτης. Αυτές είναι οι αποφάσεις μου και δεν θα έρχομαι μετά από κάθε ματς να τα συζητώ. Ήρθε κουρασμένος από τις Εθνικές όμως όταν τον έβαλα (τον Τάμαρι) στο Β' ημίχρονο έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι. Έχω 24 παίκτες και κάνω τις επιλογές μου, δεν θα εξηγώ σε εσάς κάθε φορά τις επιλογές μου''.

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο