"Πληγώσαμε τον εαυτό μας, προσβάλαμε τον κόσμο μας"

Τραγικό αποτέλεσμα, πολύ κακή εμφάνιση και χωρίς ίχνος καμίας δικαιολογίας... Κάπως έτσι χαρακτήρισε την βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ντουντελάζ ο προϊστάμενος επικοινωνίας της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ν.Πετεβίνου (Super Sport FM):

«Τραγικό αποτέλεσμα, πρέπει να το κοιτάξουμε με ψυχραιμία, πάρα πολύ κακή εμφάνιση, δεν υπάρχει έστω και μία δικαιολογία. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να μην μπούμε σε καμία λογική εσωστρέφειας και απόδοσης ευθυνών.

Το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ και πρέπει άμεσα να επανέλθουμε. Για τις πιθανότητες μας πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι σε αυτό τον όμιλο είναι να ξεπερνούμε τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτή η ευρωπαϊκή πορεία, αλλά οφείλουμε να δούμε τα λάθη μας, δεν ξέρω τι κάναμε σωστό βέβαια... και να κοιτάξουμε μπροστά.

Αν κερδίζαμε πάλι δεν θα τελείωνε τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μειώσαμε κατά πολύ τις πιθανότητες μας στο να είμαστε πιο διεκδικητικοί στο ένα από τα δύο εισιτήρια. Είμαστε στο μηδέν, πληγώσαμε τον εαυτό μας, τον κόσμο μας και αυτούς τους 9500 χιλιάδες που ήταν γήπεδο. Νιώθω ότι τους προσβάλαμε. Δεν μπορούμε όμως να στεκόμαστε σε ένα αποτέλεσμα, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Υπάρχει κάποιος που δεν ήταν έντονος και δεν ήταν νευριασμένος χθες το βράδυ; Δεν μπορώ να πω ότι ο προπονητής ότι δεν ήταν ορθός με το τι. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν υπήρχε χθες στον αγωνιστικό χώρο, δεν έπαιξε κανένας καλά. Όταν δεν συμπεριφέρεσαι σωστά, τότε φταίνε όλοι.

Ο ΑΠΟΕΛίστας δεν περιμένει από εμένα να πω τ’ οτιδήποτε για να χαϊδέψω αυτιά. Κοιτάζουμε την πραγματικότητα γιατί έτσι είμαστε. Είναι η ίδια ομάδα που εκθειάζαμε πριν από λίγες ημέρες, δεν πνιγόμαστε σ’ ένα ποτήρι νερό. Ήταν από τις ήττες που αφήνουν σημάδια. 

Το μόνο αγωνιστικό είναι ένα χτύπημα με τις τάπες που δέχθηκε ο Σάββας Γκέντσογλου στον αστράγαλο, θα περάσει από ακτινογραφία. Όλοι οι υπόλοιποι με τα δεδομένα της στιγμής φαίνεται ότι είναι εντάξει».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο