Ολική ανακατασκευή ή εκτός Λουξεμβούργου το Ντουντελάνζ-ΑΠΟΕΛ!

Την ολική ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ντουντελάνζ ενόψει της αναμέτρησης της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απαιτεί η UEFA, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας του Λουξεμβούργου. Στις 150 χιλιάδες ανέρχεται το κόστος της ανακατασκευής, με το ενδεχόμενο ο αγώνας να λάβει χώρα εκτός του κρατιδίου να είναι ανοιχτό.

Το γήπεδο, που είχε φιλοξενήσει την προ ολίγων ημερών αναμέτρηση απέναντι στο Λουξεμβούργο και την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Euro 2020, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να το χαρακτηρίζει «χωράφι με πατάτες», είναι σε κάκιστη κατάσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τίποτα δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (28/11) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση βροχής. Έτσι, η UEFA απαιτεί από τους γηπεδούχους να προχωρήσουν άμεσα σε επιδιορθωτικά έργα το κόστος των οποίων ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ. 

Με τα δεδομένα αυτά, δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο να γίνει το ματς εκτός Λουξεμβούργου.

«Δεν έχουμε επιλογή. Αν δεν παίξουμε στο εξωτερικό θα μας στοιχίσει 150 χιλιάδες ευρώ. Το προτιμώ αυτό από το να αποσυρθούμε, κάτι που θα μας κοστίσει 500 χιλιάδες ευρώ», είπε για το ζήτημα ο πρόεδρος της ομάδας και μένει να δούμε ποια λύση θα βρεθεί έτσι ώστε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο