Πιο εύκολο δεν γινόταν 

Ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός. Όποιος είδε το παιχνίδι του Απόλλωνα κόντρα στην Μπρέστ χωρίς πλάκα θα μπορούσε να πει με ευκολία πως δεν τελείωσε με 5 ή 6-0  Εκτός από τα τέσσερα γκολ η ομάδα του Αυγούστη πριν πετύχει το πρώτο έχασε τρις κλασικές ευκαιρίες με Σαρδινέρο και Πρεϊρα ενώ μετά που άνοιξε το σκορ είχε και δοκάρι. 

Απίστευτη εμφάνιση από την ομάδα της Λεμεσού. Έπνιξε την Μπρέστ τα καρέ της της έκανε πλάκα (βρήκαν μόνο δυο ευκαιρίες οι Λευκορώσοι) και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για να βρεθεί στα Play-off του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να τελείωσε μόνο το πρώτο μέρος όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, αλλά νιώθουμε πως ο Απόλλωνας δεν μπορεί να χάσει αυτή την πρόκριση. Είναι δεδομένο πως η ομάδα της Λεμεσού δεν πάει για τουρισμό στην Λευκορωσία σε μια εβδομάδα. 

Θα παεί όπως κατέβηκε χθες. Χωρίς πολλά λόγια, με σοβαρότητα επαγγελματισμό να πετύχει τον στόχο της και να κλειδώσει την θέση της στα Play-Off toy Γιουρόπα Λιγκ και να επιστρέψει στην Κύπρο και να δώσει συνέχεια στην Ευρωπαϊκή της πορεία. 
 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο